Кращі в Україні “Космічні фантазії” (Відео)


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #6 від 15 квітня


Чоловіку, який випадково на полюванні застрелив іншого мисливця, повідомили про підозру

Наприкінці січня 2021 року 60-річний чоловік на полюванні в лісовому масиві випадково застрелив людину. Чоловік під час полювання почувши шорохи позаду себе, подумав, що то дикий кабан.


У Черкаському районі виявили самовільну рубку 345 дерев

Реагуючи на звернення громадян та Будищенської сільської ради щодо встановлення факту законності рубки дерев в адміністративних межах села Свидівок


Поліцейські затримали чоловіка, який намагався обікрасти музей

У Корсунь-Шевченківському поліцейські затримали 25-річного чоловіка, який, проломивши вхідні двері, проник до будівлі на територію музею, провідомили в управлінні поліції охорони у Черкаській області.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #5 від 15 квітня


Прокуратура домоглася, щоб незаконний вирок суду скасували

Кропивницький апеляційн скасував незаконний вирок суду першої інстанції, визнав жителя Черкас винуватим та засудив за ст. 128, ч.ч. 2,3 ст. 185 КК України до 3 років 6 місяців позбавлення волі.


Міграційна служба запустила новий електронний сервіс, на який можна повідомляти про порушення

Відтепер громадяни можуть повідомити Міграційну службу про будь-які відомі їм факти порушення іноземцями або особами без громадянства правил перебування в Україні, заповнивши спеціальну форму


У Черкасах п’яний чоловік викинув у вікно свого пса

Виклик про жорстоке поводження з тваринами отримали інспектори роти ТОР вчора близько 20-ї години. Заявниця повідомила, що її сусід знущається над своєю собакою.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #4 від 15 квітня