З Героєм-земляком Олександром Живенком попрощалися у Смілі


У Смілі відбувся регіональний афілійований міні-EdCamp

Третього червня на базі Смілянської спеціалізованої мистецької школи-інтернату відбувся регіональний афілійований міні-EdCamp Smila «Нетворкінг: територія корисних знайомств


Вимушені переселенці можуть подати заявку на отримання ваучера на навчання онлайн

З 1 червня процедуру отримання ваучерів на освіту спрощено. Про це йшлося на міжвідомчій нараді з питань працевлаштування та професійного навчання внутрішньо переміщених осіб


За місяць від коронавірусу у міській лікарні вилікували 22 осіб

Одним із важливих факторів збереження та відновлення здоров’я є отримання якісних медичних послуг. Такі послуги в Смілянській громаді надає комунальне підприємство “Смілянська міська лікарня”.


Година пізнання: «Кроки до твого здоров’я»

«Доброго здоров’я!» – так вітаються в Україні, а коли прощаються, кажуть «Бувайте здорові», тобто бажають здоров’я – найціннішого скарбу людини протягом всього життя.


За місяць 102 смілян вакцинувалися проти коронавірусу

Головною метою первинної медичної допомоги на засадах сімейної медицини є надання гарантованого обсягу доступної, своєчасної, якісної та ефективної первинної медичної допомоги


Не дайте себе ошукати: як не стати жертвами шахрайства з банківськими картками

Правоохоронці Черкащини вкотре закликають нікому не повідомляти коди від картки, паролі від інтернет-банкінгу, CVV-коди, номер та строк дії банківської карти та іншу персональну інформацію.


Патрульні виявили водія із підробленими документами

Днями, патрулюючи на вулиці Смілянська у Черкасах, інспектори зупинили автомобіль Mitsubishi Outlander за порушення правил дорожнього руху.


Службовий собака Тор допоміг розшукати пенсіонера

Про зникнення 72-річного чоловіка заявили рідні до поліції Жашкова увечері 1 червня. Також додали, що він має проблеми з памʼяттю.


У Смілі попрощалися із земляком-захисником Олександром Живенком

Смілянська громада знову у жалобі. Помер наш земляк, командир механізованого взводу механізованої роти механізованого батальйону військової частини ЗСУ, ЖИВЕНКО Олександр Петрович.