Сміляни передали захисникам черговий автомобіль

Завдяки спільним зусиллям працівників виконавчого комітету та участі Громадської спілки “Спілка ветеранів та інвалідів АТО” був зроблений важливий крок у полегшенні роботи


Нетверезий водій в’їхав в електроопору та паркан

Цієї ночі інспектори патрульні отримали повідомлення про те, що на вулиці Канівська у Черкасах сталася ДТП.


Захисники отримають від черкащан ще 4 автомобілі

Нині в області формується ще один спецпідрозділ протиповітряної оборони. Обласна влада зі свого боку допомагає з матеріально-технічним забезпеченням.


У школі мистецтв проводять ремонт

У Смілянській дитячій школі мистецтв цього року проведено низку робіт. У міській владі прагнуть, щоб викладачам і учням було приємніше і комфортніше займатись у стінах закладу.


У Черкасах сталося ДТП за участі 4 автівок

31 жовтня о 14:56 до диспетчерської служби ЕМД надійшло повідомлення про зіткнення чотирьох автівок на перехресті вулиць Хоменка-Смілянська у м.Черкаси.


Розпочав роботу реєстр зниклих безвісти за особливих обставин

Правохоронці посилюють комунікацію — запускають телеграм-канал (https://t.me/ZNYKLI_BEZVISTI_MVS) Уповноваженого за цим напрямком.


У Смілі студента, який “мінував” школи та грабував людей, відправлять до психлікарні

У Смілі винесли вироку юнаку, який повідомляв про нібито мінування шкіл та грабував людей. Він є студентом 1-го курсу місцевого центру підготовки та перепідготовки робітничих кадрів.


Рятувальники ліквідували 4 пожежі сухої рослинності

Впродовж доби рятувальники Черкащини ліквідували 4 пожежі на відкритих територіях. Так, лише на Звенигородщині виникло 2 таких займань — у селі Рубаний Міст та місті Звенигородка.


Відбулось перше засідання новоствореної Ради з питань ВПО у Черкаському районі

Рада ВПО, яку створили при районній адміністрації, покликана допомогти інтеграції внутрішніх переселенців, роботі органів влади для забезпечення прав та інтересів ВПО.


Ювенальні поліцейські розшукали неповнолітню

15-річна дівчинка пішла учора з дому на прогулянку з собакою та не повернулася. Поліцейські встановили її місцеперебування та передали батькам.