Кондитерка-шахрайка постане перед судом

За процесуального керівництва прокурорів Уманської прокуратури до суду скеровано обвинувальний акт стосовно уманчанки, яка шахрайським шляхом заволоділа чужими коштами.


У Черкасах сапери вдосконалювали навички з тактичної медицини

7 листопада інструктори Народної вищої школи «Вовчок» провели 8-годинний тренінг для співробітників частини піротехнічних робіт та гуманітарного розмінування Головного управління ДСНС.


За місяць рибалки-порушники завдали шкоди на понад півмільйона гривень

Протягом жовтня державні інспектори Черкаського рибоохоронного патруля зафіксували 229 порушень в сфері рибальства та реалізації водних біоресурсів.



Прокурор у Верховному Суді відстояв повернення водосховища із приватної власності

верхВерховний Суд погодився з доводами прокурора, скасувавши постанову Черкаського апеляційного суду про відмову у задоволенні позову про повернення з приватної власності ділянки водного фонду


Черкаські патрульні виявляють громадян із наркотиками

Вночі, патрулюючи на вулиці Вячеслава Чорновола у Черкасах, екіпаж патрульних помітив автомобіль Skoda Fabia, водій якого рухався з порушенням ПДР.


За грабіж чоловіку загрожує до 10 років позбавлення волі

За процесуального керівництва прокурорів Жашківського відділу Уманської прокуратури повідомлено про підозру жителю Жашкова за фактом вчинення грабежу в умовах воєнного стану.


Для школярів Черкащини закупили ще 18 автобусів

Для учнів Черкащини придбано 18 шкільних автобусів. Коштом державного та місцевого бюджетів. Співфінансування – обов’язкова умова. Про це повідомив начальник Черкаської ОВА Ігор Табурець.


Представників бізнесу просять оцінити рівень роботи податківців

Державна податкова служба України проводить Щорічне дослідження з оцінки задоволеності бізнесу рівнем обслуговування податкових органів.


В гуртожитку знайшли неповнолітню, яку чотири доби шукали поліцейські

У пошуках були залучені ювенальні поліцейські, оперативники карного розшуку та кіберполіцейські. Дівчину знайшли у товариша в гуртожитку.