У Смілі відбувся грантово-інвестиційний форум

У співпраці влади, громадськості та бізнесу у Смілі відбувся грантово-інвестиційний форум. Вагомо, що саме Сміла стала центром та ініціатором проведення цього заходу.


Ще один ухилянт постане перед судом

За процесуального керівництва прокурорів Кам’янського відділу Смілянської прокуратури до суду скеровано обвинувальний акт стосовно жителя Кам’янки



Черкащани сплатили до бюджетів понад 20 мільярдів гривень

Платники Черкаської області за cічень-жовтень 2023 року до бюджетів усіх рівнів сплатили 20,1 млрд грн податків, зборів та платежів.


Сміляни стали “срібними” призерами турніру з футболу “Зоряний SOCCER CUP-2023”

Нещодавно вихованці ГО “Футбольний клуб “Діамант- Сміла” (тренери Дмитро Крамаренко та Руслан Моцар) повернулися з триденного осіннього турніру з футболу “Зоряний SOCCER CUP-2023”


Засуджено чоловіка, який намагався підкупити працівників поліції

За публічного обвинувачення прокурорів Звенигородської прокуратури засуджено жителя Звенигородщини, який пропонував працівникам патрульної поліції неправомірну вигоду.


17-річний хлопець розбив автомобіль батька та вигадав історію про те, що авто вкрали

Хлопець взяв автомобіль без відома батька та втрапив у ДТП. Після чого вигадав історію, що транспортним засобом заволоділи невідомі, проте уникнути відповідальності неповнолітньому не вдалося.


300 родин із числа ВПО отримали у Смілі гуманітарну допомогу

Завдяки Благодійному фонду «Право на захист», який працює від УКВБ ООН, 300 осіб зі складу родин ВПО, які проживають у Смілянській громаді, отримали гуманітарну допомогу.


ЧЕРКАСЬКА СПОРТСМЕНКА З НАГОРОДОЮ ЧЕМПІОНАТУ УКРАЇНИ

Головний старт року в національному календарі змагань, чемпіонат України з дзюдо серед дорослих відбувся з 20 по 21 жовтня у Києві.


Водний патруль продовжує виявляти незаконний вилов риби

Інспектори роти з обслуговування водних об’єктів та працівники Державної екологічної інспекції Центрального округу проводять заходи з протидії незаконному вилову водних ресурсів.