У Черкасах зіштовхнулися три автівки: трьох постраждалих медики Екстренки доправили до лікарні

О 9:21 очевидці повідомили диспетчера ЕМД про зіткнення трьох автівок у м.Черкаси по вулиці Героїв Дніпра,50. Викликаючі сказали про 4 травмованих, один з яких перебуває без свідомості.


В одній із громад Черкаського району облаштували ще одне укриття

У Черкаському районі продовжують створювати безпечне освітнє середовище для наших дітей. У одній із громад Черкаського району облаштували ще одне укриття.


Стан утримання захисних споруд цивільного захисту на Черкащині

проУ зв’язку з військовою агресією російської федерації проти України та введенням на всій території України воєнного стану одним із найактуальніших питань постає захист цивільного населення


ТОРівці продовжують виявляти осіб із наркотичними речовинами

Учора, близько 22-ї години, патрулюючи на вулиці Амброса у Черкасах, патрульні роти тактико-оперативного реагування (ТОР) помітили чоловіка, який побачивши поліцейських


Черкащани допомагають відбудовувати будинки та школу у селах Херсонщини

Іванівка, Новопетрівка, Миколаївка за цей час стали для нас більше, ніж підшефними селами. Понівечені окупантами, однак незламні. А тепер ще й утвердились у вірі, що вони в біді – не самі.


Шановні читачі! Передплата на 2024 рік на газету «Сміла» розпочалася.

Отримувати часопис можна в електронному або друкованому вигляді, тел. 073-209-87-01, 097-194-79-70. Черговий номер газети «Сміла» у продажу з 15 листопада. На сторінках: новини Сміли і громад Смілянщини, рецепти від знаменитостей, Сунки магічні, приватні оголошення, нові вакансії для тих, хто шукає роботу.


Реальний термін – 6 років за ґратами проведе водій, який скоїв смертельне ДТП

За публічного обвинувачення прокурорів відділу захисту інтересів дітей та протидії насильству обласної прокуратури суд визнав винним жителя Вінницької області


На пожежі загинув чоловік

13 листопада до Центру управління в надзвичайних ситуаціях надійшло повідомлення про те, що в селі Кононівка Шрамківської територіальної громади, виникла пожежа в кімнаті житлового будинку.


Аферисти вигадують нові схеми, щоб отримати конфіденційну інформацію громадян

Голосовий фішинг — один із видів шахрайства, метою якого є виманювання довіреної інформації у користувача. Про це нагадують правоохоронці.


За тиждень медиків екстренки викликали 3,5 тисячі разів

За тиждень медики екстренки Черкащини здійснили виїзди на 3 500 викликів, з яких 38 були пов’язані з дорожньо-транспортними пригодами.