У Смілі визначили переможців шахового та шашкового турнірів

17 листопада у Смілі на базі ліцею „Лідер“ відбулися Чемпіонати Черкаської області з шахів та шашок серед учнів закладів загальної середньої освіти 2023 року.


Юні актори отримали призові місця Всеукраїнського фестивалю дитячої та юнацької творчості

У Києві завершився ІV Всеукраїнський благодійний фестиваль дитячої та юнацької творчості «Ми з України», в якому взяли участь вихованці Будинку дитячої та юнацької творчості


Цього тижня у Черкаському районі перевірять умови проживання ВПО

Нещодавно в обласній військовій адміністрації відбувся круглий стіл за участі Канадського Червоного Хреста (Canadian Red Cross) та Черкаської обласної організації Товариства Червоного Хреста України.


Смілянським школярам розповіли про шкідливість вейпінгу

Нещодавно у світі відзначали Міжнародний день відмови від паління. Учнівське самоврядування смілянської школи №7 провело бесіди в класах про вейпінг.


МОН повторно ініціює питання скасування заочної освіти

Міністерство освіти і науки повторно ініціює питання скасування набору вступників за заочною і вечірньою формами навчання після рішення членів профільного парламентського комітету


Військовослужбовці провели заняття для старшокласників

В рамках підтримки виконання навчальної програми з предмету «Захист України» представниками Черкаського РТЦК та СП і військовослужбовцями військової частини для учнів 10-11 класів були проведені практичні навчання.


Військовим передали черговий транш допомоги від Черкащини

Найкраща реакція на ворожий терор – ще більше допомоги ЗСУ. На цьому наголосив очільник області Ігор Табурець. Зранку від Черкащини кільком підрозділам передали чергову партію технічного підсилення.


У Смілі визначили кращих знавців біології

17 листопада відбулася олімпіада з біології. Участь взяли 45 учнів 8-11 класів закладів загальної середньої освіти Сміли.


В області перевищено поріг епідзахворюваності на 12%

У Черкаській області, за тиждень захворіли 5 955 осіб на ГРВІ, включно із COVID-19, із них 3 206 – дітей (53,8%).


Внаслідок ДТП загинув 40-річний чоловік

На Уманщині сталася смертельна аварія. Водій з’їхав до кювету, де авто врізалось у дерево. За фактом ДТП слідчі відкрили кримінальне провадження.