33-річного чоловіка підозрюють у вбивстві дівчинки

За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Черкаської обласної прокуратури повідомлено про підозру 33-річному чоловіку за фактом умисного вбивства малолітньої дитини.


У Смілі врятували пташеня вухатої сови

Малеча впала з дерева у міському парку Сміли, перехожі побачили і почали бити на сполох. Про це розповіла у мережі Facebook громадська активістка та зоозахисниця Анастасія Задерновська.


У громадах Черкаського району провели останнім шляхом полеглих захиників

У Черкаській громаді назавжди попрощалися з воїнами – Максимом Новохатьком та Віктором Пустовітом.


Волонтери поповнили гуманітарний хаб-склад Черкаського району

Волонтери Християнської місії “Милосердя і здоров’я” відновлювали деокуповану Херсонщину та дахи понівечених ракетним ударом будинків у Смілі.


“Золотий” урожай спортсменів Черкащини

Чемпіонат України (дорослі, юніори, молодь) (Рогейн 6 год) зі спортивного орієнтування відбувся з 21 по 23 червня в селі Івано-Михайлівка Дніпропетровської області.


Вимагали 5 млн грн з сина загиблого військовослужбовця

За процесуального керівництва прокурорів Черкаської обласної прокуратури повідомлено про підозру двом місцевим жителям за фактом вимагання коштів вчиненого в умовах воєнного стану.


У басейні розважального комплексу потонув неповнолітній

Слідчі розслідують загибель хлопця як нещасний випадок. У Черкасах під час відпочинку в одному з розважальних комплексів у басейні потонув 17-річний хлопець.


Як вберегти ментальне здоров’я: на Черкащині провели тренінг для правоохоронців

Поліцейські навчалися методам саморегуляції та ознайомились із вправами, які можна використовувати під час панічних атак, для подолання стресу, тривожності та страху.


Черкащани – призери Чемпіонату України

Чемпіонат України з легкої атлетики серед юнаків та дівчат 2007 р.н. та молодше відбувся з 18 по 20 червня у місті Луцьк.


За розпалювання расової ворожнечі чоловік отримав один рік обмеження волі

За публічного обвинувачення прокурорів Городищенського відділу Смілянської прокуратури засуджено 39-річного чоловіка за фактом розпалювання національної, расової ворожнечі