Студенти Смілянського коледжу зустрілися із ветеранами АТО/ООС

З метою виховання патріотизму, шанобливого ставлення до рідної землі, поваги до воїнів ЗСУ та з нагоди Дня Захисників і Захисниць України в Смілянському промислово-економічному фаховому коледжі ЧДТУ відбулася зустріч


Вогонь не вщухає на Черкащині

Протягом доби, 2 жовтня рятувальники області ліквідували 9 пожеж на відкритих територіях. В основному, причиною цих пожеж є людський фактор – необережне поводження з вогнем.


Черкаські веслувальники – переможці Чемпіонату України

Чемпіонат України з веслування академічного відбувся з 26 по 29 вересня у Києві. Черкаські спортсмени-веслувальники продемонстрували високий рівень підготовки та мейстерності.


Поліція розслідує ДТП в якій загинув водій, пасажир – у лікарні

Аварія сталася 1 жовтня біля міста Тальне Звенигородського району. Рухаючись на автомобілі «Audi А6», 43-річний водій не впорався з керуванням, виїхав за межі проїжджої частини дороги


За місяць майже 2 тисячі пацієнтів звернулися до міської стоматполіклініки

Своєчасна діагностика і лікування зубних захворювань допомагають уникнути ускладнень та зберегти здоров’я на тривалий час. Окрім цього, стоматологи сприяють формуванню впевненості у пацієнтів, покращуючи їхню усмішку та загальне самопочуття.


На Черкащину доставили понад 4 тисячі доз омікрон-специфічної вакцини проти COVID-19

Черкаська область отримала 3 960 доз вакцини для профілактики коронавірусної інфекції у дорослих та 100 доз – для профілактики COVID-19 у дітей.


Поліцейські затримали чоловіка, якого підозрюють у викраденні людини

Через давню неприязнь 30-річний житель Золотоніського району влаштував знайомому конфлікт з бійкою.


Двох порушників міграційних правил виявили на території паломництва

Цьогоріч святкування Рош га-Шана в Умані − юдейського Нового року, припало на період проведення оперативно-профілактичної операції «Мігрант».


В аварії загинув велосипедист, поліція відкрила кримінальне провадження

ДТП сталася 30 вересня. Попередньо правоохоронці встановили, що 53-річний водій вантажівки DAF на проспекті Хіміків здійснив наїзд на велосипедиста, який рухався в попутному напрямку.


Наймолодших школярів запросили поринути у світ книг

На екскурсію до бібліотеки завітали наймолодші читачі – юні сміляни, вихованці закладу дошкільної освіти №5 (вихователь Юлія Сікало, Леся Демиденко, Надія Васільєва).