Черкаський район провів останнім шляхом 13 Героїв, які загинули за незалежність рідної землі

У Черкаській громаді назавжди попрощалися із воїнами – Ігорем Нестеренком, Ігорем Карпенком, Дмитром Кравченком, Олегом Жіліним та Олександром Цимбалом.


Майстер-клас з розпису екоторбинок від Ольги Мельник

Цікавий майстер-клас з розпису екоторбинок провели в дитячій книгозбірні для своїх активних користувачів, учнів 4-А класу школи №11.


До вашої уваги черговий номер газети “СМІЛА”

У номері: новини Сміли і Смілянщини, чи потраплять автоматично у бази розшуку ті, хто не оновив свої військово-облікові дані, приватні оголошення і реклама. Передплатити газету “Сміла” – у поштових відділеннях, подати оголошення та рекламу: у кіосках преси на базарі Сміли, Шевченково, біля м-ну “Сріблянка” (м-р машбуд), тел. 097-194-79-70, 073-209-87-01


Правоохоронці поспілкувалися із студентами Смілянського ЦППРК

Ювенальні поліцейські Черкаського району разом з оперуповноваженим кримінальної поліції провели профілактичні бесіди зі студентами Смілянського Центру підготовки та перепідготовки робітничих кадрів.


За фактом незаконного позбавлення волі неповнолітнього поліція Сміли відкрила кримінальне провадження

Інцидент стався 11 жовтня на Смілянщині. Між 30-річним чоловіком та 16-річним підлітком у селі Носачів виник конфлікт під час якого, чоловік вдарив хлопця в обличчя


Черкащани вибороли низку нагород чемпіонату України з велоспорту

Чемпіонат України на критому треку серед чоловіків та жінок (олімпійські номери програми), всеукраїнські змагання серед чоловіків, жінок, юнаків та дівчат приймав Львів.


Як не потрапити на гачок шахраїв: поради для родин військовослужбовців

Шахраї використовують різні схеми для виманювання коштів у родичів українських військових. Для того, щоб убезпечити себе від зловмисників, варто дотримуватися кількох простих порад.


Смілянські гімнасти – серед переможців відкритого чемпіонату

У Черкасах відбувся відкритий чемпіонат СК «Гімнаст» з гімнастики спортивної. У змаганнях взяли участь гімнасти з міст: Кропивницький, Олександрія, Черкаси і Сміла.


Мешканцю Донецької області, який перейшов на бік ворога, повідомлено про підозру

Повідомлено про підозру у державній зраді 37-річному уродженцю м. Макіївка Донецької області, який перейшов на бік ворога та брав активну участь у бойових діях проти Збройних Сил України.


Визначено переможців спортивних змагань серед держслужбовців

Державні службовці та посадові особи місцевого самоврядування Звенигородського, Золотоніського, Уманського, Черкаського районів та м.Черкаси змінили звичний вид діяльності та змагалися за першість з 5 видів спорту.