Газеті «Сміла» – 25! Із архіву: №3(88) 20 січня 1999 р.
Ще зовсім недавно у Смілі панувало засилля черкаського хліба та випічки, виготовленої приватним способом. Але засади, на яких грунтується діяльність смілянського хлібокомбінату – стабільність, якість і асортимент, вивели підприємство в число найкращих в області.
На сьогодні смілянські пекарі виготовляють і постачають на продаж понад 40 найменувань
хлібобулочних виробів і здоби, серед яких понад 10 видів подового хліба, 12 – фірмового, більш як 15 видів батонів та булочок. «Український», «Дернівський», «Кишинівський», калач «Волинський», рогаль «Козацький», булка «Маківка», «Родзинка», ріжок з горіхами вже давно користуються великим попитом серед споживачів. І все це завдяки випробуваній технології: тістування на густих опарах, застосування чистої артезіанської води і кращих сортів борошна, відсутність хімічних та біологічних доповнювачів. Ось саме тому смілянський хліб і смакує краще, і довше зберігається.
Світлана ВОВК
Залишити відповідь