Дорогі сміляни! Щиро вітаємо вас з Днем Незалежності України!

Ця визначна дата навіки увійшла в історію молодої держави золотою сторінкою її біографії, започаткувала нову епоху в житті нашого народу, законодавчо закріпила його вікові демократичні прагнення до національного відродження, духовної свободи, економічного зростання, культурного піднесення.
З часу, коли на карті світу з’явилася нова країна, минає 33 роки. Одвічна мрія наших прадідів та дідів, які поклали свої життя на вівтар свободи, стала реальністю. Подолавши складний шлях пошуку пріоритетів та становлення, сьогодні наша країна залишається самостійною європейською державою.
І впевнені, що у нелегкому двобої нині відстоїмо і захистимо цю мрію. Цей день обов’язково настане, і тим швидше, чим більш плідно і з натхненням кожен з нас працюватиме на благо рідної Вітчизни.
Тож кожному з нас бажаємо незламної віри в щасливу долю України. Нехай над нашою державою небо стане чистим і спокійним, на горизонті засяє сонце миру, а в житті кожного побільшає добра.
Від щирого серця зичимо вам та вашим родинам щастя, здоров’я, достатку та щедрої долі. Хай наші серця повняться безмежною любов’ю до України, а дії – користю та цінністю для держави.
Володимир ПИЛИПІВ, генеральний директор,
колектив ТОВ «Смілаенергопромтранс»

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.