У Черкаському районі провели останнім шляхом вісьмох Героїв, які загинули за незалежність рідної землі

У Черкаській громаді назавжди попрощалися із воїнами – Віктором Стіхальським, Михайлом Пушем, Олександром Ничипуренком, Володимиром Мезіним, Віктором Кучеренком, Русланом Мамедовим та Вячеславом Ільніцьким.

Віктор Стіхальський – військову службу проходив на посаді кулеметника стрілецького відділення стрілецького взводу. Донедавна вважався зниклим безвісти за особливих обставин. Після встановлення обставин та за результатами ДНК з’ясувалося, що захисник загинув у бою при захисті Батьківщини на Луганщині. Ворог забрав життя нашого Героя у віці – 29 років.

Михайло Пуш – військову службу проходив на посаді розвідника-кулеметника батальйону оперативного призначення військової частини. Під час перебування в Луганській області в результаті мінометних обстрілів та ударів ворожих FPV зник безвісти. Потім під час проведення пошукових дій його знайшли загиблим та евакуювали з поля бою. Ворог забрав життя нашого Героя у віці – 27 років.

Олександр Ничипуренко – військову службу проходив на посаді старшого стрільця-оператора механізованого відділення. Загинув під час виконання службових обов’язків на Донеччині внаслідок штурмових дій противника. Ворог забрав життя нашого Героя у віці – 41 рік.

Володимир Мезін – сержант, знаходився у розпорядженні командира однієї з військових частин у Дніпропетровській області. На жаль, серце військового передчасно зупинилося. Воїну-захиснику був 51 рік.

Віктор Кучеренко – військову службу проходив на посаді стрільця. Захисник загинув під час виконання бойового завдання поблизу Донецької області, проявивши мужність і відданість своєму військовому обов’язку. Ворог забрав життя нашого Героя у віці – 45 років.

Руслан Мамедов – військову службу проходив на посаді старшого механіка-водія. Вірний військовій присязі, загинув у бою за нашу Батьківщину під час виконання бойового завдання по виявленню та знищенню сил противника. Ворог забрав життя нашого Героя у віці – 40 років.

Вячеслав Ільніцький – військову службу проходив на посаді стрільця стрілецького відділення. Донедавна вважався зниклим безвісти за особливих обставин. За результатами ДНК виявили, що захисник загинув у Попасній. Ворог забрав життя нашого Героя у віці – 56 років.

У Городищенській громаді назавжди попрощалися із воїном – Олександром Паламарем. Військовий трагічно загинув. Воїну-захиснику було 59 років.

Щирі співчуття рідним, друзям та бойовим побратимам. Пам’ять про мужніх і відданих Україні захисників житиме вічно в наших серцях!

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.