Двох порушників міграційних правил виявили на території паломництва

Цьогоріч святкування Рош га-Шана в Умані − юдейського Нового року, припало на період проведення оперативно-профілактичної операції «Мігрант». Тому уманські міграційники спільно з поліцією, зокрема ізраїльською, працівниками ДСНС, Прикордонної служби, Нацгвардії та СБУ постійно чергують на території паломництва у місті.

До компетенції міграційників належить перевірка дотримання міграційних правил іноземцями-прочанами, які прибули на Черкащину з різних країн світу.

Двом іноземцям таки доведеться достроково покинути Україну. 48-річного громадянина Держави Ізраїль та 40-річного громадянина США, які приїхали на Черкащину для святкування Рош га-Шана, міграційники притягнули до адміністративної відповідальності, стягнули штраф та ухвалили рішення про їхнє примусове повернення до країн походження або третіх країн.

Все ж таки зустріти Новий рік за традиціями паломників-хасидів їм вдасться, адже перший зобов’язаний виїхати з України до 29 жовтня, а другий – до 10 жовтня 2024 року. А святкують юдеї 5785 рік з вечора 2 жовтня до вечора 4 жовтня.

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.