Черкаський район провів останнім шляхом 10 Героїв, які загинули за незалежність рідної землі

У Черкаській громаді назавжди попрощалися із воїнами – Ігорем Спіровим, Юрієм Кушніренком, Сергієм Маровим та Олександром Чикирисом.

Ігор Спіров – військову службу проходив на посаді розвідника-навідника розвідувальної групи. Захисник загинув на Донеччині під час виконання бойового завдання. Ворог забрав життя нашого Героя у віці – 44 роки.

Юрій Кушніренко – військову службу проходив на посаді майора юстиції військової частини. На жаль, військовий передчасно пішов із життя. Воїну-захиснику було 45 років.

Сергій Маров – військову службу проходив на посаді бойового медика взводу оперативного призначення роти оперативного призначення (на бронетранспортерах) батальйону оперативного призначення військової частини Національної гвардії України. Захисник загинув у бою за нашу Батьківщину на Донеччині. Ворог забрав життя нашого Героя у віці – 31 рік.

Олександр Чикирис – військову службу проходив на посаді старшого оператора відділення протитанкових ракетних комплексів штурмового батальйону. Захисник загинув у бою, мужньо виконавши військовий обов’язок, на території між позиціями сил оборони та позиціями військ держави-агресора. Ворог забрав життя нашого Героя у віці – 36 років.

У Кам’янській громаді назавжди попрощалися із воїнами – Михайлом Корнюком та Богданом Хоменком.

Михайло Корнюк – відважно боронив нашу державу від російської агресії у складі 110-ї окремої механізованої бригади на Східному напрямку. Одного дня зв’язок з ним було втрачено, а нещодавно стало відомо, що загибель захисника підтверджено результатами ДНК-тесту. Ворог забрав життя нашого Героя у віці – 37 років.

Богдан Хоменко за час служби став командиром відділення безпілотних авіаційних комплексів. Захисник загинув, виконуючи бойові обов’язки у зоні бойових дій на території Курської області. Ворог забрав життя нашого Героя у віці – 35 років.

У Будищенській громаді назавжди попрощалися із воїном – Андрієм Сікалом. Був заступником командира бойової машини – навідником-оператором. Захисник загинув під час виконання бойового завдання у Покровському районі Донецької області. Ворог забрав життя нашого Героя у віці – 30 років.

У Корсунь-Шевченківській громаді назавжди попрощалися із воїном – Володимиром Кудриком. Боронив нас від ворога у складі окремого десантно-штурмового батальйону. Захисник отримав дуже тяжке поранення на Курському напрямку, виконуючи бойові завдання. Пересилюючи нелюдський біль, він намагався вибратися з поля бою, і був врятований побратимом. Далі – лікування. На жаль, серце Героя зупинилося. Воїну-захиснику було 39 років.

У Смілянській громаді назавжди попрощалися із воїном – Віталієм Ступенком. Військову службу проходив на посаді стрільця 1-го стрілецького відділення 1-го стрілецького взводу 1-ої стрілецької роти військової частини Збройних Сил України. Захисник загинув на полі бою, внаслідок мінометного обстрілу позицій, залишаючись до останнього вірним військовій присязі, у Харківській області. Ворог забрав життя нашого Героя у віці – 36 років.

У Чигиринській громаді назавжди попрощалися із воїном – Олександром Павловим. Військову службу проходив на посаді командира 2-го стрілецького відділення 3-го стрілецького взводу 3-ої стрілецької роти. Захисник загинув під час наступальних дій у Бахмутському районі Донецької області. Ворог забрав життя нашого Героя у віці – 44 роки.

Вічна шана Воїнам України! Вічна слава і пам’ять усім захисникам, які віддали свої життя за те, щоб ми жили у вільній і незалежній державі!

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.