Останнім часом значно збільшилась кількість дорожньо-транспортних пригод на автошляхах Черкащини

Як повідомили в обласному центрі ектренної медичної допомоги та медицини катастроф, тільки в період з 7 по 14 жовтня бригади екстреної медичної допомоги здійснили 37 виїздів на дорожньо-транспортні пригоди з яких 52-м пацієнтам було надано медичну допомогу та доставлено до лікувальних закладів Черкаської області.

Оглянуто, надано допомогу та залишено на місці пригоди 38 осіб. Та 5 учасників ДТП, на жаль загинули до приїзду медиків.

12 жовтня близько 6 години ранку біля села Доброводи перекинувся автобус, який здійснював перевезення дітей. На місці ДТП працювало 9 бригад екстренки. Діток та дорослих з травмами різного ступеню, всього17 учасників пригоди, бригадами ЕМД було доставлено до лікувальних закладів Умані та Уманського району.

Друга дорожньо-транспортна пригода трапилась в м. Черкаси на проспекті Хіміків, в напрямку заводу Азот. О 17.28 на лінію 103 надійшов виклик від очевидців, які повідомили, що автомобіль здійснив зіткнення з електроопорою. На місце ДТП негайно було направлено 2 бригади екстренки та після уточнення інформації про кількість постраждалих, направлено ще 1 бригаду медиків. Вже за 7 хвилин після отримання виклику бригади надавали допомогу постраждалим. Двох чоловіків 26 та 30 років бригадами ЕМД було доставлено до Третьої міської лікарні в тяжкому стані. Третій учасник даної пригоди, чоловік 37 років, нажаль, помер до приїзду медиків.

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.