Здорове харчування: що має бути на тарілці…

Проблема сучасної людини не тільки в тому, що вона переїдає, а й в тому – що їсть забагато саме “нездорової їжі”. І часто це пов’язано із незнанням базових принципів здорового харчування й намаганням харчуватися “як усі” або “як хочеться, як відчуваю”.

У Епізоді 18 подкасту “НаукаАжБігом” ми поговорили з Галиною Незговоровою (Galina Nezgovorova) про те, що таке тарілка здорового харчування, які продукти мають на ній бути, а ще – що таке “нездорова їжа” і чому її вживання варто щонайменше обмежити. Докладно розібрали також харчові інтервенції, пов’язані із періодичним голодуванням, низькокалорійною дієтою та голодуванням. А також розглянули і нюанси харчування для тих, хто займається спортом.

Галина Незговорова – кандидат медичних наук, лікар-гастроентеролог, дієтолог вищої категорії Гастроклініки “Олімед”, м. Київ.

Посилання на Епізод 18 👉 у коментарях;)

Приємного і корисного перегляду!

#наукаажбігом#наука#українськанаука#здоровя#здоровийспосібжиття#здоровехарчування#дієта#спорт#україномовнийютуб#time2trail Skorokhod Oleksandr

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.