З 01 по 03 листопада 2016 року у м.Києві відбувся Міжнародний експофорум ресторанно-готельного бізнесу і клінінгу-2016.
Для ознайомлення з сучасними інноваційними технологіями у харчовій промисловості, рестораторстві та кондитерському мистецтві викладачі професійно-теоретичної підготовки та майстри виробничого навчання відвідали виставку та переглянули майстер-класи з приготування м’ясних страв в пароконвектоматі, смаження крилець на вугільному грилі, оздоблення тортів та тістечок. Майстер виробничого навчання Смілянського центру підготовки та перепідготовки робітничих кадрів Олена Василівна Глизенко взяла участь у майстер-класі з приготування лимонного мусу.
Сміляни взяли участь у міжнародному експофорумі ресторанно-готельного бізнесу і клінінгу
4 Листопада 2016, 13:00 Сміла
Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.
Залишити відповідь