20 жовтня у державному навчальному закладі «Смілянський центр підготовки і перепідготовки робітничих кадрів» відзначили Міжнародний день кухаря та кулінара. З нагоди свята тут провели тематичну лінійку та вікторину, де учні змогли показати свої знання з кулінарії. Найкмітливіші учасники отримали заохочувальні призи та подарунки.
Разом з тим майбутні кухарі провели ярмарку-продаж вареників з різними начинками. Під веселу українську музику учні закладу мали змогу скоштувати національну страву.
В запеклій боротьбі на швидкість продажу вареників, перемогли учні групи № 15, які першими продали свої вироби. Майбутнім кулінарам побажали успішних шедеврів і заслуженою подяки клієнтів.
Прес-центр ЦППРК
Залишити відповідь