День працівників харчової промисловості було започатковано у 1966 році і він святкується у третю неділю жовтня. В Україні цей День відзначається щорічно згідно з Указом Президента України № 714/95 від 8 серпня 1995 року.
Підприємства харчової і переробної промисловості грають провідну роль у забезпеченні населення продовольчими товарами в усьому світі. Турбота про хліб насушний завжди була однією з головних турбот людства.
Колектив Смілянського коледжу харчових технологій, як студенти так і педагогічні працівники, співробітники вважають цей День своїм професійним святом.
Щороку, традиційно Смілянський коледж харчових технологій Національного університету харчових технологій відзначає це професійне свято ярмарком. Святкування цього року розпочалося зі слів привітання адміністрації коледжу та викладачів комісії технологічного циклу. Учасники ярмарку запропонували студентам та працівникам коледжу широкий асортимент кондитерських виробів, солодощів, десертів, хлібобулочних виробів, які студенти приготували власноруч.
Прекрасна традиція – святковий ярмарок допомагає молодому поколінню зрозуміти, що їхня професія – найкраща, впевнені у Смілянському коледжі харчових технологій.
Залишити відповідь