До Дня працівника харчової промисловості студенти Смілянського коледжу харчових технологій групи МЕХ16 відвідали Капітанський цукровий завод ТОВ «Новомиргородський цукор». Студенти коледжу з цікавістю розпитували про технологічний процес виробництва цукру, знайомилися з новітнім обладнанням.
Директор цукрового заводу Юрій Нечипоренко – випускник коледжу, провів цікаву бесіду і відмітив, що підприємство постійно модернізується, встановлено нові центрифуги для фільтрування утфелю першого продукту фірми BMA, жомові преса глибокого відтискання фірми Mercier, модернізуються жомові ями.
Відмітив, що на підприємстві працюють багато випускників нашого коледжу. Закінчивши 40 років назад наш коледж, присвятив своє життя цукровій промисловості – і сам директор. Тому найкращих студентів було запрошено на роботу.
Студенти були дуже задоволені екскурсією, адже це чергова можливість більше дізнатися про майбутню спеціальність, інформує прес-центр СКХТ.
Залишити відповідь