Радо зустрів 19 жовтня майбутніх абітурієнтів Смілянський коледж харчових технологій під час Дня відкритих дверей. До коледжу завітали не лише школярі міста та району, а й гості із сусідніх регіонів. Зустрічали школярів навіть із Камянського району та м.Сквира Київської області.
Викладачі та студенти розповіли про всі спеціальності коледжу, про особливості навчання та підготовки до вступу, провели екскурсію для гостей.
Нещодавно коледж відсвяткував своє 135- річчя і наразі активно продовжує творити свою історію.
Дітям розповіли, що у 2020 році вперше розпочинається набір студентів за освітньо-професійним ступенем “Фаховий молодший бакалавр”. Батьки та майбутні абітурієнти активно цікавились новаціями та перспективами, які відкриваються.
Дев’ятикласникам нагадали, що вже час потурбуватись про високий середній бал свідоцтва, про базову середню освіту, адже це є складовою конкурсного балу при вступі, а одинадцятикласникам нагадали про те, що варто вчасно зареєструйтесь на сесію ЗНО та запросили вступати на навчання у Смілянський коледж на 2-й курс із двома сертифікатами або склавши іспити.
Прес-центр СКХТ
Залишити відповідь