Сучасна кулінарія – це прекрасний і безмежний світ мистецтва, який постійно удосконалюється. Вміння і задуми та витвір золотих рук кухарів та кондитерів дивує і зачаровує.У Смілянському центрі підготовки і перепідготовки робітничих кадрів навчають смачно готувати, правильно поєднувати продукти харчування, комбінувати кілька видів теплової кулінарної обробки,а також знайомлять з технологією приготування фірмових страв кухні народів світу.
Усе це – під керівництвом майстрів виробничого навчання Валентини Пузіної та Наталії Веденєєвої.
Для підготовки кваліфікованих кадрів в освітньому закладі створили сприятливі умови – оснастили кухні-лабораторії сучасним устаткуванням, навчально-методичним матеріалом для виробничого навчання.
Учні готують різні страви різної складності: від простих до оригінально-складних, набуваючи при цьому досвід та отримуючи задоволення від смачних результатів своєї праці.
Заклад освіти покликаний не тільки дати здобувачам освіти суму наукових відомостей, але і виховувати у них самостійність, почуття потреби в праці, підготувати їх до самостійної високопродуктивної праці, зазначають у навчальному закладі.
Залишити відповідь