Існує багато чудових професій. Кожна професія, як і кожна людина, — зовсім різні, проте всі вони неодмінно мають бути ситими. Саме тому з’явилася професія кухар.
У навчальній лабораторії Смілянського центру підготовки та перепідготовки робітничих кадрів учні під керівництвом майстра виробничого навчання Олесі Висоцької здобули початкові уміння і навички з кулінарної обробки риби та приготування напівфабрикатів.
Перебуваючи на дистанційному навчанні, учні показали отримані уміння і навички, та за допомогою он-лайн консультацій приготували самостійно страви з риби. інформують у навчальному закладі.
У сучасному світі ця професія є ще й досить прибутковою. Хороший кухар заробляє в середньому як і юридичний спеціаліст. Але є одне правило: щоб досягнути успіху в кулінарії, потрібно постійно навчатися, вдосконалювати свої знання, уміння і навички. Саме під таким гаслом навчається група №20 за професією «Кухар». Кулінарія вважається справжнім мистецтвом, яке опановують, зокрема, учні Смілянського центру.
Залишити відповідь