26 лютого у Смілянському центрі підготовки та перепідготовки робітничих кадрів відбулася Державна кваліфікаційна атестація учнів, які навчаються за професією «Кухар та кондитер».
Атестацію учнів провела державна кваліфікаційна комісієя, яка оцінила досягнення учнів, розглянула результати виконання пробних кваліфікаційних робіт, щоденники обліку виконання детальної програми виробничої практики, висновки роботодавців і виробничі характеристики та пробні кваліфікаційні роботи.
Випускники, а завтра вже кваліфіковані робітники, показали свої знання і вміння, які здобули під час навчання в освітньому закладі, а також при проходженні виробничої практики на підприємствах, установах, організаціях області, розповідають у центрі підготовки та перепідготовки робітничих кадрів.
Залишити відповідь