Юні колегіанти продовжують проводити дослідження на уроках, під час яких вони розкривають для себе нові таємниці. Особливо їм подобаються досліди, які вони можуть застосовувати у житті, розповідає вчитель школи №3-колегіум Наталія Маценко на своїй Facebook-сторінці.
– Сьогодні четвертокласники побували у незвичайному світі такої звичної для нас картоплі та мали змогу пересвідчитися, чи містить картопля крохмаль. А ще дослідили, чи містять крохмаль такі продукти харчування, як сосиски, сир та йогурт. Адже відомо, що недоброчесні виробники додають цей порошок туди, де його зовсім не має бути. Тож виявляти наскільки якісними є ці продукти, діти навчалися на уроці за допомогою звичайного йоду, – зазначила Наталія Маценко.
Такі досліди є корисними і цікавими для дітей та спонукають їх більше пізнавати світ.
Залишити відповідь