Фундук – це не що інше, як окультурена ліщина. Горіхи його багаті на білки, калій, магній, залізо, фосфор; містять вітаміни та амінокислоти. Через смак та корисні властивості їдять їх сирими, сушать, додають у кулінарні вироби.
Вирощуванням цієї цінної культури, а також волоського горіха, зайнялося ТОВ «Маїс». Висаджено їх на стогектарній площі, яку згодом подвоять. В європейських країнах з волоського горіха виробляють понад 50 видів продукції. При цьому в хід ідуть навіть шкаралупа і перетинки.
Андрій Глущенко
Біля Гуляйгородка вирощують… фундук
15 Травня 2015, 09:04 Сміла
Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.
Залишити відповідь