Під час тижня «Кондитера» комісія галузі послуг та харчової промисловості для учнів Смілянського центру підготовки і перепідготовки робітничих кадрів організувала екскурсію на смілянську кондитерську фабрику.
Побували на екскурсії учні першого та четвертого курсу, які навчаються за професіями «Кухар; кондитер».
Головне завдання – ознайомлення з підприємством, яке в майбутньому може забезпечити учнів першим робочим місцем. Учні отримали відомості про стан сучасного ринку праці та вимоги, які ставить роботодавець до шукачів роботи, а також побачили як працюють цехи та виготовляється продукція.
Після закінчення екскурсії учнів чекала солодка дегустація та подарунки. Екскурсія, цікава, насичена, змістовна, допомогла учням розширити відомості про підприємство та процеси, які там відбуваються, інформують у центрі підготовки та перепідготовки робітничих кадрів.
Залишити відповідь