В рамках Всеукраїнського тижня професійної (професійно-технічної) освіти здобувачі освіти та викладачі Смілянського центру підготовки і перепідготовки робітничих кадрів відвідали майстер-клас із приготування різноманітних страв з риби, м’яса та холодних закусок в кафе «Гостинний двір».
Найперше, що бачить гість у кафе чи то в ресторані — красу страви та ідею подачі кухаря. Кожен шеф має свій унікальний стиль, за яким його творчість впізнають — це почерк автора, його унікальність та індивідуальність.
Під час майстер-класу учні занотовували рецепти приготування страв та дізналися, яке обладнання використовують на кухні кафе – ця вся інформація надзвичайно доповнює дисципліни професійної підготовки за програмою «Кухар».
Також дізналися, як зробити подачу фішкою для шефа та познайомилися з сучасними трендами і техніками у декорі.
– Час майстер-класу пролетів дуже швидко! Було цікаво, корисно, смачно, – зазначили учні центру підготовки та перепідготовки робітничих кадрів.
Залишити відповідь