28 травня у коледжі харчових технологій відбувся День відкритих дверей. Його присвятили спеціальності “Харчові технології”. В онлайн форматі його провели завдяки програмі Zoom.
На зустрічі були присутні викладачі фахових дисциплін, майбутні абітурієнти, студенти 1-4 курсів, а також випускники-технологи.
Абітурієнті ознайомились з особливостями навчання на спеціальності “Харчові технології “, розповіли про трудові династії технологів, які в різні часи отримували освіту в коледжі.
Випускники спеціальності з теплотою та вдячністю говорили про коледж, ділилися здобутками, а також побажали абітурієнтам зробити свій правильний вибір у житті і ніколи не пошкодувати про нього.
Онлайн День відкритих дверей відбувся в теплій та дружній обстановці і залишив приємні враження. У коледжі сподіваються на наступну зустріч вже у навчальному закладі.
Залишити відповідь