До дня працівників харчової промисловості учні 4-х класів школи №11 провели майстер-клас із виготовлення «Солодких букетів» із цукерок.
Ці чудові подарунки, які не залишать байдужими любителів солодощів подарували мамам, сестричкам, друзям.
Переглянули відео про Львівську майстерню шоколаду та поділилися спогадами після екскурсії до Львівської шоколадної фабрики. Провели віртуальну екскурсію: «Як це працює? Виготовлення шоколадних монет.»
Під час вивчення теми «Подорожуємо й відкриваємо світ», провели спостереження «Як врятувати хліб від цвілі». Подивилися лайфак: як правильно зберігати хліб.
Також, дітей запросили на бесіду про правильне харчування школярів. Учні складали меню на день, орієнтуючись на свої вподобання.
Четвертокласники були активними учасниками проєкту «Смачні музеї. Овочі мандрівники». Дізналися чи давно люди вирощують картоплю. Дослідили вміст каротину у моркві та гарбузі.
Зробили висновки про користь правильного харчування, та про те як варто зберігати продукти, аби на них не утворювалась цвіль, розповіли у школі №11.
Залишити відповідь