Студенти 2 курсу Смілянського коледжу харчових технологій, які здобувають освіту на заочній формі навчання, спеціальность «Харчові технології», побували на екскурсії у кондитерській фабриці «Меркурій».
Подібні екскурсії проводять для майбутніх спеціалістів у рамках вивчення дисциплін «Технологічне обладнання галузі» та «Технологія кондитерського виробництва». Під час виробничої екскурсії студенти ознайомилися з роботою кондитерського підприємства, особливостями технологічного процесу виробництва льодяникової карамелі, сучасним обладнанням.
За час проведений на кондитерській фабриці учасники екскурсії поринули у захопливий світ створення, виготовлення та реалізації солодкої продукції. Також ознайомилися з умовами, в яких працюють люди на підприємстві високої культури виробництва.
Хочеться подякувати керівництву кондитерської фабрики за змістовну екскурсію і отримані солодкі подарунки, які керівництво підприємства, за гарною традицією, презентувало гостям, інформує прес-центр СКХТ.
Залишити відповідь