У Смілянському коледжі харчових технологій провели конференцію з практичного навчання студентів спеціальності «Автоматизація і комп’ютерно-інтегровані технології”.
Студенти 4 курсу розповіли про досвід та навички, які вони здобули під час проходження технологічної практики і за допомогою підготовлених ними презентацій акцентували увагу на перевагах і недоліках баз практики. Також старшокурсники дали поради та відповіли на запитання студентів 3 курсу, яких чекає така практика наступного року.
Технологічна (виробнича) практика сприяє кращій адаптації випускників коледжу на підприємствах. Завдяки тому, що доля практичного навчання складає 30% від загальної кількості навчальних годин, молоді фахівці отримують високий рівень професійної підготовки, зазначають у коледжі харчових технологій.
Студенти проходять практику на передових підприємствах країни, з високим рівнем автоматизації та комп’ютеризації основних і допоміжних процесів виробництва.
Юнаки та дівчата успішно виконали програму практики, вдосконалили навички придбаних робітничих професій. На виробництві високо оцінили роботу студентів і найкращим з них запропонували працевлаштування після навчання.
Залишити відповідь