Завершилися курси дистанційного навчання, організовані Держпродспоживслужбою для своїх спеціалістів у різних регіонах України. Його учасники опановували знання з використання сучасних практик для виробництва безпечного молока та молочних продуктів. Вчилися застосуванню мікробіологічних критеріїв для встановлення показників безпечності харчових продуктів і максимальних рівнів окремих забруднюючих речовин у харчових продуктах.
За результатами навчання спеціалісти територіальних органів Держпродспоживслужби взяли участь у фінальному тестуванні, що відбувалося в режимі онлайн.
Відтак кожен слухач курсів захистив отримані під час дистанційного навчання знання в режимі реального часу, фактично залишаючись на робочому місці. Такі нові підходи у процесі дистанційного навчання дозволяють заощаджувати не лише час фахівців, але й бюджетні кошти, – зазначають у Держпродспоживслужбі.
Процес тестування проходив під наглядом відеокамер, що дозволяє уникати суб’єктивізму в оцінюванні учасників навчань, упередженості та запобігає виникненню суперечок.
Загалом у фінальному тестуванні в режимі онлайн взяло участь 554 слухача. 14 з них – з Черкащини. Дистанційне навчання та тестування пройшли працівники Головного управління з 10-ти районів області.
Залишити відповідь