29 червня у Смілянському центрі підготовки і перепідготовки робітничих кадрів було організовано підготовку та проведення поетапної кваліфікаційної атестації для здобувачів освіти, які здобувають професії «Кухар; кондитер» та «Кухар; офіціант».
До поетапної атестації були допущені всі здобувачі освіти, які закінчили курс теоретичного і практичного навчання та закріпили отримані в училищі знання і навички на виробничій практиці базових підприємств області.
Учні продемонстрували паростки цікавих ідей, здатність до самостійної роботи з обраної професії, уміння і навички виконувати складні виробничі завдання. Свої творчі здібності, розвинуті у стінах училища, вони втілили у приготовлених стравах. Представлені витвори відрізнялись яскравою презентацією та необхідними смаковими якостями. Всі здобувачі освіти продемонстрували високий рівень професійних знань та вмінь, відповідальність, творче натхнення, креативність.
Результат: всі кулінарні вироби отримали достатньо високий бал. У навчальному закладі привітали учнів із першим етапом оволодіння робітничою професією.
Залишити відповідь